Kørernumre

Kære kørere 

Det er blevet tid til, at der skal ryddes op i listen med kørernumre.

På kørernummerlisten er kørere, der ikke har haft MX-licens i 2017, markeret med gult. Det er disse kørere, der skal forholde sig til, om de vil beholde deres kørernummer til 2018, eller om deres nummer skal frigives. Find listen her: http://dmusport.dk/sport/motocross/services/koerernumre/

Hvis dit kørernummer er markeret med gult

Hvis dit kørernummer er markeret med gult, og du ønsker at beholde det i 2018, så skal du bekræfte skriftligt til undertegnede (lkh@dmusport.dkinden onsdag d. 8. november kl. 23:59, at du vil beholde dit nummer, og at du vil indløse licens i 2018.

Hvis ikke du inden tidsfristen bekræfter, at du vil beholde dit nummer, så frigives dit nummer, og det vil efter d. 8. november kunne ønskes af andre kørere.

Hvis dit kørernummer ikke er markeret med gult

… så er dit kørernummer ikke i fare for at blive frigivet. Du må dog gerne skrive til os, hvis dine kontaktoplysninger skal opdateres.

Hvis du har numre på flere lister, som du ikke skal bruge – for eksempel hvis du har en maxilicens og stadig har et nummer på juniorlisten, eller hvis du er rykket op i B og stadig har et nummer på C-listen – så skal du skrive og informere os om det/de numre, du ikke skal bruge mere, så de kan blive frigivet til andre kørere.

 

På forhånd tak og hav en god dag.